• Trouwvervoer: 12 meest bijzondere en unieke vervoersmiddelen

  Er zijn vele manieren om je tijdens de grote dag te vervoeren naar de trouwlocatie of feestlocatie. Het meest voor de hand liggend is een mooie trouwauto. Maar wil je je trouwdag echt een WOW-effect geven, kijk dan eens verder en kies voor iets bijzonders. Ik ben op zoek gegaan naar bijzonder trouwvervoer. Laat je inspireren door deze top 12 bijzondere vervoersmiddelen.

  1. Smart bruid en bruidegom

  In deze fotogenieke Smart bruid en bruidegom stelen jullie absoluut de show. Erg betaalbare en creatieve manier van trouwvervoer. De bruid en bruidegom decoratie kan je natuurlijk ook op andere merken toepassen.

  2. Trouwvlucht in een helikopter Wil je een spectaculaire entree op je trouwdag?

  Met een aankomst en vertrek in een helikopter staan jullie echt in de schijnwerpers. Geniet eerst samen van de vlucht en het prachtige uitzicht alvorens op de locatie aan te komen.

  3. Tank Limousine In een tank naar de ceremonie?

  Niet de meest romantische gedachte, maar wel erg uniek en bijzonder. Deze witte “streched” tanklimo met getint glas, heeft een champagnebar en zelfs een jacuzzi aan boord. Op de feestlocatie is de tank limo erg leuk te gebruiken als Photobooth. De tank limo is heel uniek, maar heeft wel een prijskaartje.

  4. Volkswagen T1 stretch limousine

  De authentieke Volkswagen T1 limo is op zich al een hele bijzondere auto. Absoluut een trouwauto om in gezien te worden. Deze klassieker past erg goed bij een bruiloft op het strand, een Ibiza wedding of sixties/vintage thema.

  5. Harley Davidson Trike-limo

  Deze combinatie van stoere motorfiets en limousine is echt heel cool. Er is ruimte voor 8 personen en het heeft zelfs een ingebouwde flat-screen tv en bar. Achterop zitten is ook mogelijk. In de openlucht zijn 2 zitplaatsen voor het bruidspaar. Bekijk meer van deze trike-limo: https://www.youtube.com/watch?v=ZufJpj3hu4o

  6. Chrysler PT Cruiser Trouw Limo

  Dit bijzondere voertuig is afkomstig uit Rusland. Het was oorspronkelijk een PT Cruiser Cabriolet die is omgebouwd tot zeer exclusieve trouwauto. Compleet met gordijnen, kandelaars en leren bekleding. Tja, je moet ervan houden, maar uniek is deze trouwauto absoluut.

  7. Sprookje in een Assepoesterkoets

  Romantiek ten top….in deze prachtige glazen assepoesterkoets waant iedere bruid zich in een sprookje. Met een entree in deze koets maak je echt een onvergetelijke indruk.

  8. Engelse dubbeldekker trouwbus

  Deze prachtige Engelse dubbeldekker leent zich er prima voor om samen met de gasten naar de locatie(s) te gaan. Niet alleen voor jullie, maar ook de gasten een erg bijzondere belevenis. Je bent ervan verzekerd dat er nog lang over jullie dag nagepraat wordt.

  9. De kleinste trouwauto ter wereld

  De PEEL P50 is de allerkleinste trouwauto ooit. Deze klassieker uit 1963 is 134 cm lang, 99 cm breed en 120 cm hoog en weegt slechts 59 kilo. Heel knusjes en je trekt er veel bekijks mee.

  10. Vintage Volkswagen Beetle

  De ultieme trouwauto voor vintage liefhebbers. Deze Volkswagen Beetle straalt pure liefde en romantiek uit.

  11. Lekker op de trekker

  Niet alleen voor boeren bruiloften, maar ook voor eco-weddings en country weddings is een tractor erg geschikt als trouwvervoer. "Ja, het is lekker op de trekker".... zeker als je er met je grote liefde naar het altaar mee rijdt.

  12. Knus in een botsauto

  In een botsauto naar je bruiloft. Waarom ook niet. Heb je elkaar op de kermis leren kennen, of staat je bruiloft in het thema van kermis. Dan is dit natuurlijk een fantastische binnenkomer.