• Zelf jullie trouwdag organiseren met hulp van een weddingplanner

  Willen jullie zelf je droomhuwelijk organiseren, maar je weet niet goed waar je moet beginnen of hoe je het moeten aanpakken? Tijdens een inspirerend consult worden alle facetten van een goede bruiloftsplanning besproken, krijg je handige ideeën en tips, kunnen jullie al je vragen stellen en advies krijgen over de keuze van bijvoorbeeld de locatie, bloemen, trouwvervoer, etc.

  Willen jullie gedurende de gehele voorbereidingen het advies van een professional? Dan biedt TOPWeddings de WeddingCoach. Jullie persoonlijke weddingplanner helpt jullie met een goede planning, geeft deskundige adviezen en helpt jullie indien nodig bij het maken van beslissingen. Dit geeft jullie de rust om te genieten van de voorbereidingen.

 • TOP WeddingConsult

  Willen jullie de organisatie van jullie bruiloft in eigen handen houden? Maar kunnen jullie wel wat advies gebruiken van een professionele weddingplanner. Dan kun jullie uitstekend terecht bij TOPWeddings. In een ca. 2,5 uur durend gesprek biedt TOPWeddings jullie de mogelijkheid van gedachten te wisselen, ideeën op te doen en vragen te stellen. Zo wordt de dagindeling besproken, helpt TOPWeddings jullie op weg met tips en kunnen jullie advies vragen over de keuze van bijv. de locatie, bloemen, de fotograaf of het trouwvervoer.

  Binnen enkele dagen komt TOPWeddings met een uitgebreid verslag met tips en adviezen, zodat jullie de rest van de voorbereidingen zelf kunnen treffen.

 • TOP WeddingCoach

  Willen jullie de trouwdag zelf organiseren, maar hebben jullie gedurende de gehele voorbereiding hulp nodig, dan is er de TOPWeddingCoach. Deze coach zal ca. iedere 3 a 4 weken middels een persoonlijk consult helpen met een goede planning, geeft jullie tips en adviezen en adviseert jullie bij het maken van beslissingen. Indien gewenst kan budgetbewaking een onderdeel zijn.

  Willen jullie meer informatie of een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem vrijblijvend contact met mij op.