• Werkwijze

  TOPWeddings hanteert een heldere werkwijze zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn. Dat start al bij de eerste kennismaking.

 • Persoonlijk gesprek

  In een persoonlijk kennismakingsgesprek neem ik uitgebreid jullie wensen en ideeën door en bespreken we de mogelijkheden. Dit kennismakingsgesprek is uiteraard kosteloos. Op basis van deze inventarisatie ontvangen jullie binnen een week een offerte met een voorstel voor de realisatie van jullie droombruiloft.

 • Offerte

  In een vervolgafspraak bespreken we de offerte. Als jullie besluiten voor TOPWeddings te kiezen, dan ga ik direct voor jullie aan de slag met het maken van de planning, selectie van leveranciers en de creatieve invulling van jullie wensen. Afhankelijk van jullie wensen is het ook mogelijk dat er een brainstormsessie plaatsvindt om bijvoorbeeld een bepaald thema verder uit te werken.

 • Organisatie

  TOPWeddings laat niets aan het toeval over. Zo wordt er een duidelijke planning opgesteld, beheer ik het draaiboek, houd ik contact met alle leveranciers en draag ik zorg voor de creatieve invulling van jullie droombruiloft. Daarnaast zal budgetbewaking een onderdeel zijn van de werkzaamheden. Tijdens de grote dag is TOPWeddings de gehele dag aanwezig om de dag volgens jullie wensen te laten verlopen, ben ik aanspreekpunt voor jullie gasten en zie ik erop toe dat alle afspraken worden nagekomen.

 • Nazorg

  Na de grote dag draagt TOPWeddings zorg over de afhandeling eventuele laatste zaken. Nadat jullie hebben genoten van jullie huwelijksreis evalueren we jullie mooiste dag en hoor ik graag hoe jullie deze fantastische dag hebben ervaren. Mijn missie is geslaagd als jullie de dag van je dromen hebben beleefd.