• Wat kost een weddingplanner?

  Iedere bruiloft is uniek en vergt een goede en intensieve voorbereiding. Houdt er rekening mee dat het organiseren van een bruiloft zo’n 200 tot 300 uur in beslag neemt. Daarnaast kom je in een wereld van veel leveranciers, mogelijkheden en heel veel keuzes. Een weddingplanner is dan onmisbaar.

 • Maatwerk

  Iedere bruiloft is maatwerk. Daarom is de prijs geheel afhankelijk van de wensen en de benodigde voorbereiding om jullie droom te realiseren. TOPWeddings werkt met pakketprijzen. Zo weten jullie precies wat jullie te wachten staat en kan ik jullie de kwaliteit bieden die jullie van een weddingplanner mogen verwachten. Jullie komen niet voor onverwachte verrassingen te staan. Mijn uitgangspunt is jullie de mooiste dag van je leven te laten beleven zonder stress en zorgen.

   

 • Voor ieder budget een oplossing!

  Ik geloof erin dat ieder bruidspaar een droombruiloft verdient en dat deze met TOPWeddngs binnen handbereik is. Daarom is het ook mogelijk mij voor één of meer specifieke onderdelen, het ontwerpen van een creatief concept of als ceremoniemeester in te schakelen. Alles is bespreekbaar en op basis van jullie wensen zal ik jullie hierin een passende aanbieding doen.

   

   

 • Leverancierskorting

  Als weddingplanner kan TOPWeddings bepaalde kortingen bedingen die een bruidspaar gewoonlijk niet krijgt. Deze kortingen komen geheel ten goede aan jullie.