• "Wat is er mooier om bij te dragen aan één van de belangrijkste gebeurtenissen in iemands leven".
 • Dat leek mij zo fantastisch dat ik in 2011 een opleiding tot Professioneel Weddingplanner heb gevolgd bij de OWPN (Opleiding Wedding Planners Nederland). Daarna was TOPWeddings een feit. Door mijn jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit, oog voor detail en enthousiasme voor het vak heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt!

 • Astrid Miltenburg - Gediplomeerd weddingplanner

  Ieder bruidspaar verdient de bruiloft van hun dromen. Het is tenslotte één van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen van jullie leven. Ik geloof erin dat dit voor ieder bruidspaar binnen handbereik is.

  Mijn grootste passie is het organiseren van bruiloften, bruidsparen voorzien van de beste adviezen en het maken van een creatieve uitwerking van jullie wensen. Door mijn uitgebreide kennis van de markt, zeer groot leveranciersnetwerk en aanbod van verschillende diensten voor elk budget, help ik bruidsparen om hun droombruiloft te verwezenlijken.

 • Persoonlijke aanpak

  Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk. De samenwerking met het bruidspaar is heel intensief, en ik leer jullie in deze periode goed kennen. Door een persoonlijke benadering weet ik jullie wensen en ideeën uitstekend te vertalen in een uniek en creatief concept.

 • Uitgebreid leveranciersnetwerk

  Ik beschik over een uitgebreid leveranciersnetwerk van locaties, cateraars, bloemisten, fotografen, videografen, banketbakkers, trouwvervoer, entertainment, etc. De exclusieve kortingen die ik voor jullie kan bedingen komen geheel ten goede aan jullie.

 • Heldere afspraken

  Ik houd van heldere afspraken. Zo weten we allebei wat we van elkaar kunnen verwachten en komen we niet voor verrassingen te staan. Gedurende de voorbereidingen worden jullie goed op de hoogte gehouden en houden jullie mij op de hoogte van jullie wensen. Jullie worden overal bij betrokken zodat jullie zelf de ‘voorpret’ ervan hebben en niet de stress.