• Geef een weddingplanner cadeau!

  Zijn jullie op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor het bruidspaar? Geef dan een weddingplanner cadeau! Een origineel en waardevol cadeau voor het bruidspaar die zelf hun droombruiloft willen realiseren of wat extra hulp kunnen gebruiken.

 • Wat houdt het in?

  Tijdens een inspirerend consult (ca. 2,5 uur) wordt het bruidspaar door een professionele weddingplanner op weg geholpen met de voorbereiding van hun mooiste dag. Zo wordt er de mogelijkheid geboden van gedachten te wisselen, ideeën op te doen en vragen te stellen. Daarnaast wordt de dagindeling besproken, krijgt het bruidspaar handige tips en adviezen en kunnen zij advies vragen over de keuze van bijvoorbeeld de locatie, bloemen, de fotograaf of het trouwvervoer.

  Binnen enkele dagen ontvangt het bruidspaar een uitgebreid verslag met tips en adviezen, zodat het bruidspaar de rest van de voorbereidingen zelf kan treffen.

 • Bestel het weddingplanner cadeau

  Het Weddingplannercadeau kost € 149,00 en wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Het bruidspaar kan vervolgens contact opnemen om een afspraak te maken voor het consult.

  Om het cadeau te bestellen vult u het formulier in. U ontvangt per mail een link om de betaling via iDeal te voldoen. Nadat de betaling voldaan is wordt het cadeau direct verzonden naar het opgegeven adres (uw adres of direct naar het bruidspaar). 

  Bestellen